דירה נרכשה על ידי הסכם הלוואה מההורים ומשכנתא, בתביעה לפירוק שיתוף הוחלט על מכירת הדירה בלבד. לא הוזכר נושא של חובות משותפים, החזר המשכנתא וההחזר ההלוואה. ולא הייתה התייחסות לדמי שימוש ראויים של הבעל ששהה מחוץ לדירה מעל לשנה. האם זה מובן מאליו שהתחייבויות של בני הזוג מתחלקים שווה בשווה, או שההורים צריכים להגיש תביעה נפרדת בעניין ההלוואה? – Asklaw
דירה נרכשה על ידי הסכם הלוואה מההורים ומשכנתא, בתביעה לפירוק שיתוף הוחלט על מכירת הדירה בלבד. לא הוזכר נושא של חובות משותפים, החזר המשכנתא וההחזר ההלוואה. ולא הייתה התייחסות לדמי שימוש ראויים של הבעל ששהה מחוץ לדירה מעל לשנה. האם זה מובן מאליו שהתחייבויות של בני הזוג מתחלקים שווה בשווה, או שההורים צריכים להגיש תביעה נפרדת בעניין ההלוואה?
לא. ההורים צריכים להגיש תביעה נפרדת בעניין ההלוואה.
By עורך דין יעקב בלס|ספטמבר 14, 2016|סגור לתגובות על דירה נרכשה על ידי הסכם הלוואה מההורים ומשכנתא, בתביעה לפירוק שיתוף הוחלט על מכירת הדירה בלבד. לא הוזכר נושא של חובות משותפים, החזר המשכנתא וההחזר ההלוואה. ולא הייתה התייחסות לדמי שימוש ראויים של הבעל ששהה מחוץ לדירה מעל לשנה. האם זה מובן מאליו שהתחייבויות של בני הזוג מתחלקים שווה בשווה, או שההורים צריכים להגיש תביעה נפרדת בעניין ההלוואה?
הגדרות עוגיות
האתר משתמש בעוגיות לצורכי תפעול, מדידה ושיפור חוויית המשתמש.